Pagina principală (Blog) - Scandalul-implicarii-SRI-in-politica

Scandalul implicării SRI în politică

  02 02 2015     
  Cristis     
  0 comentarii     

Discuțiile cu privire la implicarea SRI în numirea de judecători, procurori, stabilirea de majorități parlamentare și influențarea alegererilo ”libere” din România, ocupă zilele acestea spațiul mediatic românesc. Ce este adevărat din toate aceste dezvăluiri?

Nu mi se pare atât de interesante aceste dezvăluri pentru că am declarat în mai multe rânduri, chiar și acum câteva zile, în postarea despre legea Big Brother, că România (și nu numai) este condusă de entități care dețin informația. Nu am spus SRI sau SIE în ansamblu, pentru că multe dintre preocupările acestora sunt lăudabile, păstrează securitatea țării și sunt oameni în aceste servicii de un profesionalism de necontestat.
Entități (oameni din servicii și oameni cu o mare putere financiară) hotărăsc destinele întregii lumi, prin structuri care se găsesc în fiecare țară și în fiecare parte a unei țări. Nu vom putea niciodată face o schiță cu acești oameni, structura fiind una bine pusă la punct. Din aceste entități fac parte oameni cu o putere financiară foarte mare, oameni din serviciile secrete ale țărilor, oameni politici influenți și oameni care furnizează informații pentru ei (fie că știu, fie că nu știu unde se duc aceste informații), infiltrați în companii, presă, biserică, mănăstiri (ex. M-rea Petru Vodă), administrație publică, armată etc. Nu am spus că acest lucru este bun sau rău, am spus doar că el există.
De exemplu, în urma alegerilor ”libere” din Ucraina, influența manipulatorilor pro-europeni a câștigat în fața manipulatorilor ruși și a ieșit un președinte și un guvern pro-european. Ca urmare a acestui lucru, președintele rus, Vladimir Putin a concediat șefii serviciul secret trimis în Ucraina (FSB, urmașul KGB-ului) și a decis intervenție militară. În Egipt și Libia, oamenii au fost manipulați și au ieșit în stradă, dărâmând guvernele lor, iar după ce interesele economice au fost satisfăcute țările au rămas în haos. La noi, SRI-ul, după ce Ponta a amenințat cu restructurarea șefilor, a decis președintele, prin manevre de manipulare la nivelul opiniei publice (Nu am spus cine era bun de președinte, ci doar ce s-a întâmplat).
Ideea este, că acele entități ce dețin informațiile, acelea dețin puterea și fac jocurile politice și economice în interesul lor.
În România, după căderea regimului comunist, au venit la putere oameni din eșalonul II politic a lui Ceaușescu (Iliescu, Băsescu), iar securitatea s-a reorganizat sub formă de SRI și SIE (sub conducerea lui Măgureanu și Gelu Voican Voiculescu). Politicul era interfața, cei ce ieșeau în fața oamenilor, iar o parte din securitate folosea puterea în sprijinului politicului, primind, la schimb, avantaje. Atunci când Iliescu a dorit independența față de servicii, s-a scindat partidul său, venind Petre Roman, susținut de servicii pentru a îndepărta pe fostul președinte. O eroare majoră datorată cred lipsei de experiență, a făcut ca președinte să iasă Emil Constantinescu. Acelea au fost singurele alegeri cu adevărat libere, din cauza luptelor dintre securitate și politicul comunist. La sfârșitul mandatului, Constantinescu a spus că l-au învins serviciile secrete (care se redresaseră) și nu numai că a plecat de la șefia statului, ci și din viața politică, iar principalul partid care îl susținuse, PNȚ-CD a fost aproape desființat. Ca președinte a fost impus Băsescu, a cărui primă grijă a fost să controleze acest serviciu, dând afară oameni influenți, iar cei pe care nu i-a putut înlătura inițial, i-a înlăturat prin înscenarea răpirii din Irak. Băsescu este cel care l-a numit și avansat pe gen. Coldea, actualul șef militar al SRI, dar, puterea creată a devenit prea mare, mai mare decât preconizase inițial Băsescu, așa că spre sfârșitul mandatului a atras de mai multe ori atenția asupra faptului că SRI poate fi scăpat de sub control, iar noi am înțeles că era vorba de scăparea de sub controlul lui odată ce nu mai era președinte. În 2014, Ponta era susținut de SIE și era la mâna SRI-ului. Au apărut scandalurile cu ofițeri acoperiți, declarații ale lui Ponta împotriva conducerii militare a SRI, iar urmarea a fost impunerea ca președinte a lui Ionannis. Nu a spus nimeni că i-a forțat cineva pe români să voteze cu cineva, ci imaginea creată în spațiul public a fost conturată, într-un mod controlat de servicii, în așa fel încât Iohannis să fie perceput drept bun de președinte (încă o dată repet faptul că nu am spus cine era mai bun: Ponta sau Iohannis, Băsescu sau Iliescu etc., ci am spus cum s-au desfășurat lucrurile, așa cum eu cred și am convingerea).
Serviciile nu sunt niște oameni, la București, care stau în birouri. Serviciile au infliltrați colaboratori în toate zonele țării. Aceștia susțin așa numiții baroni locali, iar prin aceștia este susținută mafia de la nivelul localităților mai mici, firmelor, presei, bisericilor, mănăstirilor etc.În momentul unor alegeri, cine preia puterea în țară își numește oameni în toate structurile din țară, iar cei ce nu vor să colaboreze sunt dați afară, iar dacă nu cedează se intervine prin dosare penale. Toți aceștia numiți sau așa-zis aleși sunt controlați de alții, de care nu știu decât cei din servicii. Astfel, orice pas greșit este imediat taxat. Așa a devenit România condusă de o structură asemănătoare mafiei. 
Această structură are oameni care au, la rândul loc, acoliții lor, pe care îi protejează, în scopul de a obține bani într-un mod ilegal. Când unul dintre pionii acestei structuri cade, cad toți cei protejați de el (vezi numai arestările și anchetele din Neamț). Mai grav este când cad oameni de sus ale acestei structuri sau se reorientează – cazul protejaților din regimul Băsescu. Să nu ne facem iluzii că toți vor cădea, unii se vor reorienta spre noua configurație, iar dacă vor fi primiți vor continua.
Acum este clar un lucru: entitatea informațională s-a reorientat spre susținerea noului președinte Iohannis, iar înainte de alegeri au căzut cei ce susțineau PSD-ul, iar după alegeri cad și mulți din cei ce îl susțineau pe Băsescu, în urma lor ridicându-se alții, din partea PNL-ului.
Udrea a ieșit cu așa-zise dezvăluiri, care le știam de mult, încercând să convingă serviciile să ascundă sub preș ce a fost. 
Nu știu ce se va întâmpla, dar cred că mulți dintre protejații vechiului regim vor intra la închisoare (nu numai din București, ci și din țară), că Parlamentul va fi controlat de noul PNL (favorit acum al serviciilor), ce vor numi și noul Prim-ministru.
Dacă tot s-a vorbit public de structura internă a influențelor serviciilor, când oare se va discuta și despre ramificațiile acesteia la nivel internațional. E clar că SRI nu ia aceste decizii singur, ci împreună cu ”aliații”. Despre acest lucru, însă, nu s-a vorbit public încă… dar mai este timp.
Noi rămânem din nou cu dezamăgirea că unii prosperă prin ilegalități, că pădurile se taie fără nici o noimă de protejați, fără să se întâmple nimic, că vor cădea unii și vor veni alții care vor face la fel. Dar, ca orice structură, mai devreme sau mai târziu, vine vremea căderii ei. Din păcate eu văd acest lucru posibil printr-un război de mare anvergură. Cel mai posibil acest război va porni din Ucraina și se va extinde repede în Orientul mijlociu. Din păcate noi, ca de multe ori în istorie, vom fi doar câmpul de bătălie, cu cele mai mari pierderi, între marile puteri ale lumii. Acum trăim într-un război informațional și manipulator fără precedent, dar curând va izbucni și unul militar. 
Dumnezeu să ne aibă în grija Sa!

Sursa imagine: gandeste.org

Google    Youtube    Facebook    Google Plus Cristis    Twitter Cristis Cris    Linkedin Cristis Cris    E-mail Cristis Cris    RSS Blog Cristis
http://cristis.ro - pagină de start în browser
Fii la curent cu noutățile Cristis pe Facebook:
Servicii Cristis:
  Reparații computere și sisteme de operare.
  Instalare rețea de calculatoare în propria locuință, cu acces wireless.
  Organizarea de excursii și pelerinaje.
  Promovare pensiuni turistice: site WEB și alte facilități de promovare online.
Ultimele articole...
Publicitar...cristis.ro
All right reserved © Cristis   PHP Code, CSS Code, Design, Content: http://cristis.ro/. Conținutul prezentului site este exclusiv punctul de vedere al autorului, fără a implica nici o funcție, ocupație, instituție, companie, firmă.

Cristis.