Pagina principală (Blog) - Caldura-Parintelui-Iustin-Parvu

Căldura Părintelui Iustin Pârvu

  13 03 2015     
  Cristis     
  0 comentarii     

Părintele Iustin Pârvu rămâne duhovnicul Moldovei, care și după plecarea din viața pământească este alături de cei care l-au iubit și respectat. ”Sunt și voi rămâne alături de voi! Văd tot ceea ce se întâmplă după ce am plecat din viața pământească!”.

Cu toții am fost impresionați la înmormântarea părintelui Iustin Pârvu de căldura pe care o emana trupul său. Cei care i-am sărutat mâna pe catafalc am simțit aceeași finețe, căldură ca atunci când ne binecuvânta. Părea că se odihnește, după o viață agitată... se odihnește rămânând alături de noi.
Am privit mormântul său astăzi... aceeași căldură. Deasupra capului și pieptului, sticla nu se aburește, ci rămâne clară, transparentă perfect. Nu voi vorbi despre acest lucru ca despre o minune, căci doar Dumnezeu poate ști aceste lucruri, noi doar constatăm... constatăm un mesaj trimis de ”dincolo”: ”Sunt și voi rămâne alături de voi! Văd tot ceea ce se întâmplă după ce am plecat din viața pământească!”.
Sper ca acest mesaj să-l înțeleagă și cei care încearcă să controleze promovarea ideilor de patriotism și neam românesc ce sunt și vor rămâne vii în mintea și inima multora.
Pentru cei care nu au înțeles... voi reveni... Sper să înțeleagă cei ce trebuie: ”Văd ce se întâmplă după ce am plecat din viața pământească! Chiar dacă voi credeți că puteți stinge ceea ce a fost creat peste tot în țară, vă înșelați!” Petru Vodă nu înseamnă numai un loc retras, de rugăciune... este mult mai mult. Degeaba încercați să-l controlați! El va rămâne pe veci un loc în care românismul va emana și va învinge pe oricine...

Google    Youtube    Facebook    Google Plus Cristis    Twitter Cristis Cris    Linkedin Cristis Cris    E-mail Cristis Cris    RSS Blog Cristis
http://cristis.ro - pagină de start în browser
Fii la curent cu noutățile Cristis pe Facebook:
Servicii Cristis:
  Reparații computere și sisteme de operare.
  Instalare rețea de calculatoare în propria locuință, cu acces wireless.
  Organizarea de excursii și pelerinaje.
  Promovare pensiuni turistice: site WEB și alte facilități de promovare online.
Ultimele articole...
Publicitar...cristis.ro
All right reserved © Cristis   PHP Code, CSS Code, Design, Content: http://cristis.ro/. Conținutul prezentului site este exclusiv punctul de vedere al autorului, fără a implica nici o funcție, ocupație, instituție, companie, firmă.

Cristis.