Pagina principală (Blog) - Depunere-cereri-pentru-suprafata-2015

Depunere cereri pentru suprafață 2015

  19 04 2015     
  Cristis     
  0 comentarii     

Campania de depunere a cererilor unice de plată pentru anul 2015 a început și durează până pe 15 iunie, fără penalizări.Beneficiarii plăţilor sunt fermierii activi persoane fizice şi/sau persoane juridice care desfășoară
o activitate agricolă în calitate de utilizatori legali ai suprafețelor de teren agricol și/sau deținători legali de animale, potrivit legislației în vigoare.
O noutate pentru acest an o constituie precizarea că: Arendatorul, concedentul, locatorul şi/sau comodantul nu beneficiază de plăţi pentru terenul/animalele arendat(e), concesionat(e) închiriat(e) și/sau împrumutate spre folosință. Adică, cei care au concesionat suprafețe de teren (izlazuri) pe baza unei asociații, justificându-se concesiunea pe baza animalelor sătenilor, nu vor mai putea obține subvenție, aceasta revenind celor care dețin animalele.
Beneficiarii trebuie să se prezinte la centrele APIA, o singură dată atât pentru terenul cu fânețe, cât și pentru animalele avute în proprietate.

Google    Youtube    Facebook    Google Plus Cristis    Twitter Cristis Cris    Linkedin Cristis Cris    E-mail Cristis Cris    RSS Blog Cristis
http://cristis.ro - pagină de start în browser
Fii la curent cu noutățile Cristis pe Facebook:
Servicii Cristis:
  Reparații computere și sisteme de operare.
  Instalare rețea de calculatoare în propria locuință, cu acces wireless.
  Organizarea de excursii și pelerinaje.
  Promovare pensiuni turistice: site WEB și alte facilități de promovare online.
Ultimele articole...
Publicitar...cristis.ro
All right reserved © Cristis   PHP Code, CSS Code, Design, Content: http://cristis.ro/. Conținutul prezentului site este exclusiv punctul de vedere al autorului, fără a implica nici o funcție, ocupație, instituție, companie, firmă.

Cristis.